torsdag 5 juni 2014

Betala med mobil

Betala med mobilen




     För att fortsätta betala via mobilräkningen gör du så här:


  • Är du sms-betalare med privatabonnemang hamnar kostnaden för ditt första köp på din mobilfaktura, precis som vanligt. Vid ett andra köp accepterar du samtidigt villkoren för WyWallet. Du kan när som helst avsluta tjänsten genom att skicka ett sms till 71798 och skriva AVSLUTA.
    För att fortsätta betala med kontantkort eller företagsabonnemang  gör du så här:
  • Du som har kontantkort eller företagsabonnemang måste registrera dig och ladda ner Wywallet-appen på www.wywallet.se. När du registrerar dig väljer du betalsätt. Det smidigaste är att koppla ett kreditkort till ditt WyWallet-konto. Då behöver du aldrig tänka på att fylla på kontot när du handlar med mobilen.

    Varför WyWallet?

    Från den 1 februari 2013 är det bolaget 4T med tjänsten Wywallet som är ansvarig för betalningar via sms. Tjänsten ägs gemensamt av de fyra stora teleoperatörerna 3, Telenor, Telia och Tele2. Bakgrunden är den nya betaltjänstlagen som kräver att man ska veta vem det är som gör ett köp med mobilen. Det är därför du som vill göra sms-betalningar från företagsmobilen måste registrera dig i WyWallet-appen eller på webben.

    Var kan jag läsa mer om WyWallet?

    Gå till www.wywallet.se för mer information. Vänd dig till kundtjanst@wywallet.se eller telefon 0771 22 50 50 om du har fler frågor eller upplever några problem med tjänsten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar